Overslaan en naar de inhoud gaan

Business|HRM

Business | HRM ontwikkeling

Aanpassen is de enige manier om te overleven in snel veranderende omgevingen. Evolutie is het nieuwe gewoon.
We besteden veel aandacht aan de creatie van die context, die de continue aanpassing mogelijk maakt. 

Onze visie over sterk ondernemen

We helpen droomondernemingen realiseren, waar het goed toeven is voor iedereen en waar iedereen beter van wordt.

We ontwikkelen aanpassingsvermogen in snel veranderende omgevingen, integreren duurzaamheid en creëren ruimte voor continu verbeteren en innoveren. We ontwikkelen leiderschap en intrapreneurship via participatie en co-creatie. We leren je concepten voor meer doeltreffendheid, effectiviteit, evenwicht en duurzaamheid.

Ons logo is niet voor niets het klavertjevier, de geluksbrenger. Smarter Business is Better Business. Daar gaan we voor !

Ideas can be life-changing. Sometimes all you need to open the door is just one more good idea. - Jim Rohn

Creëer duurzame meerwaarde voor je ecosysteem

Business ontwikkeling

De kracht van co-creatie en participatie

We kruipen in je uitdagingen en werken samen met jou aan de toekomstbestendigheid van je business.
Afhankelijk van je noden spitsen we toe op je strategisch plan, je business model, service design.

Strategie-oefening

Een strategie-oefening is essentieel om de marktpositie van je onderneming scherp te stellen. Wij doorlopen samen met jou en je team dit proces. Het resultaat: een duidelijke en gedragen strategie gericht op duurzaamheid, expliciete Kritische Succes Factoren, een concreet actieplan ... én een business die relevant blijft. Onze workshops zijn efficiënt en geven jou en je medewerkers een unieke kans om samen na te denken over de uitdagingen en de strategie en een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het succes van je onderneming.

Service Design

Maak het verschil met je concurrenten en zorg voor een unieke klantenervaring. Klanten vinden het fijn om in de watten gelegd te worden. Maar hoe doe je dat op een rendabele en duurzame manier ? Onze workshops plaatsen je klant centraal. Vanuit dit perspectief verbeteren en innoveren we samen je diensten om er een aangename beleving van te maken, die blijft 'plakken' bij je klant en die voor herhaling vatbaar is. Je creëert een nieuw serviceconcept. Je test het uit. Je ontwikkelt uiteindelijk een blauwdruk en een roadmap om het uit te rollen.

Business Modeling & Innovation

Je hebt een goed business model nodig om een nieuwe business of een nieuw product/dienst te ontwikkelen en op de markt te zetten. We vertrekken van je aanbod en de betekenis ervan voor de klant en je ecosysteem, hoe je daarmee geld kunt verdienen en hoe efficiënt je onderneming is om dat aanbod af te leveren. Bij innovatie komen eerst de trends, de markt, de industrie en de macro-economie in beeld. Samen met jou werken we het nieuwe business model uit met oog voor duurzaamheid. Afhankelijk van je vraag helpen we je een goed onderbouwd financieel plan uit te werken.

Contacteer ons

Aarzel niet. Leg ons je vraag voor. Wij kijken samen wat mogelijk is. Kunnen we het zelf niet ? Dan raadplegen we ons netwerk om je zoveel mogelijk verder te helpen.

Breng mensen in beweging

Een greep uit onze activerende workshops

Laat alle kennis en talenten floreren om de concurrentie blijvend te kunnen aangaan.

Workshop Brainstorming

Workshop Brainstorming

Kom op een halve dag tot 120 ideeën en haal daaruit 3 uitgewerkte projectplannen, waarmee je aan de slag kan. Wij begeleiden groepen op een gestructureerde manier om te brainstormen met resultaat. Wij organiseren de brainstorm als een teambuildingsoefening, die zowel het verstand als het hart ten goede komt. 

Workshop Service Design

Workshop Service Design

Gebruik deze techniek om een nieuwe service te ontwerpen, je klantenflow te verbeteren, een service te digitaliseren, processen op de gebruiker af te stemmen, gebruikersbeleving te optimaliseren, bij disruptie van een bestaande dienst.

Je doorloopt Service Design in vier workshops van drie uur.

Workshop Business Modeling

Workshop Business Modeling

Wil je een nieuw project opstarten in een bestaande onderneming ? Ben je toe aan een strategische heroriëntatie of wil je een verouderd business model nieuw leven inblazen ? Tijdens deze workshops vertrek je van de vraag: wat maakt mijn aanbod aantrekkelijk voor de klant ? Je beschrijft hoe je onderneming waarde creëert, levert en te gelde maakt. Je doorloopt vier workshops van drie uur.

Onze Visie: HR in de business

We helpen werkomgevingen ontwerpen, waar mensen zich betrokken voelen. Die mensen inspireren om hun talenten te gebruiken en hen aan het eind van de dag een gevoel van voldoening en tevredenheid te geven. Die alle kennis en talenten laten floreren om de concurrentie blijvend te kunnen aangaan.

Wij zijn overtuigd dat HR pas nuttig is als leidinggevenden en medewerkers er actief mee aan de slag kunnen in hun dagelijkse activiteiten. HR-processen en -praktijken, die in een lade belanden of ergens op de server geparkeerd staan, hebben geen enkel nut. Daarom zijn we voorstander van een integratie van het HR-gebeuren in de operationele business.

Wij houden altijd en in alle gevallen ons doel voor ogen: zoveel mogelijk harmonie tussen mens en organisatie. 

You cannot change your destination overnight, but you can change your direction overnight. - Jim Rohn

Creëer duurzame meerwaarde in je ecosysteem

Human Resources Management Ontwikkeling

De kracht van HRM in de business

Goed HRM bouwt op een grondig inzicht in de business. Vanaf dag 1 treden wij op als je HR business partner en helpen je op een gestructureerde manier een professioneel en efficiënt HRM uit te bouwen.

Inzicht in je business

De eerste taak van een HR-verantwoordelijke is de business grondig begrijpen. De externe omgeving en de interne organisatie hebben immers een belangrijke impact op het HR-gebeuren. We klaren dus altijd eerst de impact van de business en de bedrijfsdoelstellingen op het HR-gebeuren uit. 

HR-processen | -praktijken

We gaan naar de essentie. We helpen je om het juiste talent aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. De resultaten van wetenschappelijk onderzoek helpen ons om effectief te zijn. Uit efficiëntie overwegingen zorgen wij ervoor dat de HR-processen snel en gemakkelijk bij te sturen zijn en ontworpen zijn als een service. Breng de beste experience tot stand en draag zo concreet bij aan je employer brand.

HRstrategie

Een effectieve HR-strategie is in lijn met de missie en de visie van je onderneming, en ondersteunt de bedrijfsstrategie. Wij koppelen HR-beleid en -doelstellingen aan de bedrijfsdoelstellingen. Een coherente HR-strategie vormt de basis voor effectieve HR-praktijken en HR performance indicatoren.  

Digitalisering

Technologie kan een belangrijke hefboom zijn om het HR-gebeuren in de business in te bedden. Wij cureren de technologie om jou kwalitatieve instrumenten aan te bieden. Een aantal doorslaggevende criteria zijn betaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, continuïteit en integratiemogelijkheden met andere ICT. Technologie moet HRM faciliteren, een positieve feedbackcultuur en een efficiënt performancemanagement ondersteunen. 

Contacteer ons

Jij en je medewerkers verdienen de beste zorgen. 

Vertel ons waar je tegenaan loopt.